ПРИ НАС МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ

Интериорни врати

Интериорните врати са навсякъде около нас и всички сме свикнали с ежедневното им ползване. Дори когато не ги ползваме те са пред очите ни, заемат значително пространство в дома ни и няма как да останат незабелязани. Именно заради това при избора на интериорни врати ние най-вече се насочваме към дизайна им.

Врати по ваш идеен проект

Имате идея? Или сте харесали модел на врата.. При нас можете да поръчате врати си по ваш вкус! Ние ще изработим проект, който е съобразен с вашите изисквания. За да може домът Ви да има най-подходящите за него врати!

Често задавани въпроси.

  • ПОСОКА?
  • РАЗМЕРИ?
  • ЦВЯТ?
  • ЗА БАНЯ?
КАК ДА ОПРЕДЕЛЯМЕ КОЯ ВРАТА Е ЛЯВА И КОЯ ДЯСНА?
Правило:Положението на оста на въртене на пантите определя коя врата е лява или дясна . На практика това означава , че ако застанем към страната, от която виждаме пантите, ако пантите са от ляво , то вратата е лява и ако пантите са от дясно , то вратата е дясна.
ПО СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ЛИ СЕ ИЗРАБОТВАТ ВРАТИТЕ?
Не само. Всяка врата може да се изработи по индивидуален размер.
КАКЪВ ЦВЯТ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРА?
Декорът на интериорните врати в жилището трябва да е в хармония с пода. В повечето случаи клиентите прекалено се съобразяват с цвета на прозорците, които се намират далече от вратите и в повечето случаи са прикрити от пердета или щори. За разлика от тях подът задължително трябва да подхожда на вратите. Не е необходимо на всяка цена да постигнете максимално близък нюанс (в повечето случаи не се получава и не стои много добре) . За препоръчване е между пода и вратите да има контраст запазвайки еднаква или подобна дървесна структура.
ВРАТИТЕ ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА ЗА БАНЯ?
Да, интериорните ни врати са подходящи за баня при условие, че се спазват някои условия за експлоатация – не задържане на вода под самата врата и проветряване на помещението.
За по-добро проветряване препоръчваме прилагане на вентилационни решетки или вентилационни отвори.

Отзиви на клиенти